Elmúltak azok az idők, amikor kizárólag a jó minőséggel kellett foglalkoznia egy cégnek. Ma már tengernyi termék van és reggeltől estig szlogeneket hallunk a rádióból, látunk a tv-ben és járdán, de az interneten sem tudjuk őket elkerülni. A vásárlóknak pedig nincs ideje felkeresni 10 üzletet, ezért azt választja, amivel találkozik.

Szokták mondani, hogy jó bornak nem kell cégér, de ez már végérvényesen megdőlt. Egy mai étteremnek és kávézónak például már nem csak szép cégérrel (vagyis logóval) rendelkeznie, hanem interaktív honlappal, állandóan működő elérhetőségekkel és pezsgő közösségi médiatevékenységgel. Ez garantálja, hogy megfelelő vevőkört tudjon kialakítani magának és új vásárlókat is elérjen.

A termelők és szolgáltatók számára a marketingtevékenység nem egy lehetőség kiaknázása, hanem ugyanolyan fontos elem, mint az üzlet székhelye, vagy adószáma. Aki fejlődni szeretne, annak nem csak a cégére kell figyelnie, hanem az egyre bonyolultabb, változó világra, a konkurenciára és a vevőire is. Ezt egy jól működő marketingstratégiával lehet elérni.

Marketing1

Mennyivel ad többet a mi marketing és értékesítő rendszerünk?

Jogos kérdés. Sokan, akik megkeresnek minket, már van egy drága és szép honlapjuk és tényleg minőségi szolgáltatást is nyújtanak. Azonban a profi vevőszerzéshez ez manapság nem elég. A honlap csupán az egyik láncszem.

Az Ön cégében ki a marketinges? A cégvezető, vagy egy szakember, aki csak ezzel foglakozik? Az Ön marketingese hány szakmai konferencián vesz részt évente? Milyen hazai is nemzetközi anyagokból tájékozódik? Hány konkurenciát elemez és hány sikeres reklámkampányt vizsgál meg? Milyen marketingszoftvereket használ és hogyan elemzi a piaci folyamatokat? Mi alapján állítja össze a hirdetéseket és milyen adatok alapján jelöli ki a célcsoportokat?

Mi folyamatosan képezzük magunkat, modern infrastruktúrával és profi marketingszoftverekkel dolgozunk. Ezen kívül ismerjük és értjük is a legújabb trendeket, amikből azokat választjuk ki, amik valóban működnek. Hiába egy szép honlap, ha csak gyönyörködtet minket, de valójában nem hoz vevőket.

Tehát miért vagyunk mi jobbak marketingben?

 • Szeretjük csinálni és értünk is hozzá, ezért vagyunk ebben jók.
 • A marketing folyamatosan változik, pár éve nem volt Facebook és pár év múlva bejön valami új, amivel vevőket lehet elérni. Nem csak a tanulás a fontos, hanem tudni kell, hogy kitől érdemes tanulni! Mi évente legalább 10 nívós szakmai konferencián veszünk részt, hogy a legaktuálisabb tudással rendelkezzünk. Csak így lehet benne maradni a fősodorban és együtt élni a változásokkal.
 • A leghatékonyabb szoftvereket használjuk. Egy-egy projekt alkalmával 15 különböző marketingszoftvert használunk és hangolunk össze. Ezekkel tudjuk a célcsoportokat tűpontosan meghatározni, a hirdetéseket elkészíteni, ütemezni és kielemzeni. A honlap felépítése szintén több speciális tudást és informatikai hátteret igényel. A profi vevőszerzéshez ez elengedhetetlen.
 • Nemzetközi és hazai szakmai anyagokat is követünk, valamint a saját eredményeinket is folyton elemezzük. Erre azért van szükség, hogy a hirdetések finomhangolása tökéletes legyen. Ezzel a kiadásokat a legalacsonyabb, a hasznot a legmagasabb szinten tudjuk tartani.
 • Sokkal gyorsabban hozunk létre egy komplett marketingrendszert, mintha ezt egy cég alvállalkozókkal készíttetné el. Aki ezt ilyen módon szeretné ezt megvalósítani, akkor legalább fél évre lenne szüksége és 800.000 – 2.000.000 forintos összegre számíthatna. Persze külön kéne egyeztetnie a szövegíróval, reklámszakemberrel, dizájnerrel, programozóval, hirdetési szakemberrel, adatelemzővel, ügyfélszolgálati szolgáltatóval. Ráadásul ilyenkor még ezek a részek nem is lennének összehangolva. Az olajozott működéshez tökéletesen együtt kell állnia a kirakó minden egyes darabjának. Egyetlen apró módosítás az egész rendszert drasztikusan megváltoztatja.
 • Mi nem fél év alatt hozunk létre komplett marketingrendszert, hanem 10 nap alatt. Ebbe beletartozik egy modern és tartalommal teli honlap, egy aktív és működő hirdetési kampány, egy felkészített és profi ügyfélszolgálat, valamint az adatok és eredmények folyamatos elemzése.
 • Egyszerre több kampányt futtatunk, és sok rendszer építettünk már ki. Ennek köszönhetően nagy tapasztalatra tettünk szert a piaci folyamatok megértésében, követésében és irányításában. Azok a cégek, akik maguk számára szeretnének marketingrendszert létrehozni, egy teljesen új világba csöppennek és nehezen igazodnak ki benne. Mi értjük ezt a világot és jól érezzük magunkat benne.
 • Egy haladó cégnél egy vagy, két marketinges dolgozik, bár ez elég ritka Magyarországon. Nálunk egy 10 fős csapat dolgozik azon, hogy egy komplex szolgáltatást tudjunk nyújtani. Ennek köszönhető a gyorsaság, a profizmus és a hatékonyság.

 

És ezzel mit nyernek a partnereink?

A partnereink számára a legszembetűnőbb, hogy hirtelen rengeteg vásárlójuk lesz, és végre idejük is van foglalkozni velük. Ezen túl még garantáltan nem kell:

 • időrabló képzésekre és konferenciákra járni
 • marketingstratégiával foglalkozni és százezreket költeni egy szép, de nem hatékony honlapra
 • hirdetéseket írni, hirdetési szoftverekkel bajlódni
 • piackutatással és a konkurenciával foglalkozni

Ön is szeretné, hogy a marketing ne aprózza fel idejét és végre a saját cégével, szolgáltatásával, termékével tudjon foglalkozni? Szeretné, hogy bővíteni kelljen a cégén, hogy az elbírjon az ügyféláradattal?

Bízza ránk cége sikeres marketingjét, és a Vevő-gyár rendszerrel soha többé nem lesz gondja az ügyfélszerzéssel. Tudjon meg többet a Vevő-gyárról, ismerje meg módszerünket, kattintson ide és nézze meg videónkat!

Szeretné, hogy profi, tapasztalt csapat segítsen Önnek annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje árbevételét? Szeretne olyan teljes, automatikus ügyfélszerző rendszert, amellyel Önnek nem kell foglalkoznia?

Kérjen ingyenes visszahívást, árajánlatot vagy konzultációt cégére vonatkozóan!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
X

Szeretné, hogy profi, tapasztalt csapat segítsen Önnek annak érdekében, hogy a lehető legnagyobb mértékben növelje árbevételét? Szeretne olyan teljes, automatikus ügyfélszerző rendszert, amellyel Önnek nem kell foglalkoznia?

Kérjen ingyenes visszahívást, árajánlatot vagy konzultációt cégére vonatkozóan!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Nem szeretnék élni az előnnyel.

X
titok

Szeretné megtudni, mik azok az apró trükkök amik már garantáltan beváltak az IDEASOL Magyarország Kft. partnereinél?

Ezek olyan titkok, amit eddig csak egy zártkörű klub tudhatott, most felfedjük Ön előtt!

Adja meg email címét:

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

NEM, jobb ha nem foglalkozom a vevők számának növeléssel.